The 5-Second Trick For محافظ برق ساختمان

چنین بازه ای برای برخی از بارهای حساس می‌تواند چندان مناسب نباشد.

دستگاه‌هایی که در یک لحظه مصرف برق زیادی دارند و مانند یک مکنده عمل می‌کنند.

توجه: شاید بپرسید که چرا بجای دستگاه بالا از دستگاه محافظ ولتاژ تکفاز دیجیتال استفاده نکردیم تا دیگر نیازی به یک کنتاکتور اضافه نباشد؟

کاهش هزینه‌ها: تعمیر یا تعویض لوازم برقی آسیب‌دیده می‌تواند هزینه‌های زیادی به همراه داشته باشد.

این نوع محافظ‌ها بیشتر در دستگاه‌های خانگی که از برق تک‌فاز استفاده می‌کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. محافظ‌های تک‌فاز معمولاً برای دستگاه‌هایی مانند تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی، و کامپیوترها طراحی شده‌اند.

جنس بدنه: فلزی با رنگ الکترواستاتیک، مقاوم در برابر ضربه و حرارت

نخستین مدل های محافظ برق ورودی به بازار در دهه ۱۹۸۰ میلادی وارد شدند و از آن زمان تاکنون، با پیشرفت تکنولوژی، این محافظ ها بهبود یافته و به شکل های متفاوتی عرضه شده اند.

برای کلینیک‌های پزشکی، بیمارستان، مراکز حساس و هر جای دیگری که قطعی برق آسیب به افراد و دستگاه‌ها وارد می‌کند، محافظ گزینه خوبی نیست. در چنین شرایطی یک استابلایزر خیلی مفیدتر است. استبلایزر، به جای قطع و وصل ولتاژ، برق اصلاح شده را به دستگاه‌ها ارسال می‌کند.

این مدل چندراهی برق می‌تواند ولتاژهای معمول را پشتیبانی کند و با مقاومت الکتریکی بالایی که دارد، برای دستگاه‌های مختلف، از جمله دستگاه‌های برقی با توان بالا، انتخابی مطمئن و مناسب است.

آموزش ساخت محافظ کلي برق با استفاده از محافظ ولتاژ و کنتاکتور

در مقاله راهنمای خرید محافظ برق کامپیوتر، تلویزیون، یخچال فریزر و دیگر لوازم برقی، به مواردی اشاره کردیم که باید موقع خرید رعایت کنید و چندتا از بهترین مدل‌ها را معرفی کردیم. همانطور که متوجه شدید، در صورت نبود محافظ برق، خطرات زیادی لوازم برقی گران‌قیمت خانه‌مان را تهدید می‌کند.

محافظ برق ساختمان به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین محافظ‌های برق در بخش ورودی برق ساختمان تعبیه می‌شود. دستگاه مذکور به گونه‌ای طراحی شده که می‌تواند از کل سیستم برق ساختمان در برابر نوسانات احتمالی مراقبت کند.

لوازم گرمایشی و سرمایشی هر کدام فقط نیمی از سال روشن هستند. پس باز هم لازم است محافظ برقی برایشان استفاده شود که بتوانید روشن خاموششان کنید.

در این دسته بندی انواع محافظ موجود در بازار را می توانیم به محافظ مخصوص یخچال و فریزر، محافظ کولر گازی، محافظ لباسشویی و ظرفشویی و محافظ more info برق کل ساختمان دسته بندی نماییم. بنابراین مثلاً اگر قصد خرید محافظ برای یخچال فریزر خود را دارید، پس از مراجعه به فروشگاه مورد نظرتان می بایست به فروشنده عنوان کنید که قرار است محافظ را برای یخچال مورد استفاده قرار دهید تا دقیقا محافظی با این خصوصیات در اختیار شما قرار دهد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The 5-Second Trick For محافظ برق ساختمان”

Leave a Reply

Gravatar